Privacybeleid Group EuroGate bv

Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag.
Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op onze website. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.
Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 11/08/2020.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Group EuroGate bv, Gravenstraat 51, 3220 Sint-Pieters-Rode

Welke persoonsgegevens worden verwerkt, voor welke doeleinden en voor hoe lang?

We verzamelen en verwerken volgende gegevens:
Persoonlijke identificatiegegevens, die u doorgeeft bij het aanmaken van een registratieformulier of per email:
Voornaam, Naam, Firmanaam, Btw nummer, Facturatie adres/Leveringsadres,Telefoonnummer, e-mailadres, Login, wachtwoord. (Niet alle gegevens zijn verplicht door te geven).
Profielgegevens: datum aanmaak, laatste login en laatste wijziging
Wij sturen geen nieuwsbrieven. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden.

Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling


Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Distributie- en logistieke partners

Wij werken we samen met verschillende logistieke partners, zoals Bpost & GLS. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam, bezorgadres en emailadres.
Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren en u eventueel tracking informatie door te sturen. Voor het buitenland vragen zij meestal ook het telefoonnummer. Als u niet wenst dat zij e-mailadres en/of telefoonnummer ontvangen, mag u dit aan ons doorgeven per email, direct na het plaatsen van de bestelling.

 

Andere externe dienstverleners

Voor hosting doen wij beroep op een externe provider:

Yourname (onderdeel van Metaregistrar BV), Zuidelijk Halfrond 1, 2801 DD Gouda, The Netherlands

De overheid

Soms moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid. Dit kan zich allereerst voordoen als bepaalde overheidsinstellingen deze gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun taken, zoals de Belastingdienst. Ook kan de politie of justitie bepaalde gegevens nodig hebben in het geval van fraude of misbruik. Tot slot kunnen bepaalde toezichthouders toegang tot persoonsgegevens krijgen in het kader van een onderzoek.

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie

Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage

Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen per email. Aanvragen verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Recht op correctie

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kun je doorgeven per e-mail

Recht op beperking

Jij hebt het recht om beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als je van mening bent dat hier sprake van is, kun je contact met ons opnemen via de klantenservice.

Recht om vergeten te worden/verzoek om account te verwijderen

Jij hebt het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. U kunt een aanvraag indien per email.

Onze contactgegevens vindt u hier:

www.poortopeners.be/contact/index.php  De prijzen vermeld op onze website zijn inclusief 21% btw, exclusief transport en exclusief plaatsing.
Prijzen zijn voor installateurs en zelfplaatsers. Ondersteuning enkel per email! Voor particulieren die een volledige installatie wensen, gelden de adviesprijzen + installatiekost. Foto's kunnen afwijken van de levering.
 
  © 2009 webmaster@webrealisaties.be Verkoopvoorwaarden Privacy  
Home Contact Garantie Verzending Privacy Verkoopvoorwaarden Betaling